De la o simplă idee, la o clinică de top

De la o simplă idee, la o clinică de top

Clinica Nutrimed

Aparatură nouă. Dotări moderne.
Tehnologie de ultimă generație, care face drumul spre vindecare mai ușor și mai rapid.

Medicina este despre a lăsa lumea un pic mai bună decât am găsit-o. Această idee ne-a dat avânt să lansăm Nutrimed, un proiect curajos, din dorința de a trata cât mai mulți oameni. Clinica noastră este modern echipată cu dotări ce folosesc tehnologie avansată, și prezintă 6 specialități: nutriție, endocrinologie, ecografie, neurologie, psihoterapie și psihiatrie. 

Echipa dedicată, profesionistă și empatică, cu o vastă experiență atât în domeniul medical, cât și în lucrul cu oamenii, se implică total pentru ca pacienții care ne vizitează cabinetele să le părăsească mai sănătoși și cu o stare mai bună pe termen lung. 

Serviciile noastre medicale de top se caracterizează prin aparatură nouă, doctori calificați cu o lungă carieră în medicină și un sistem eficient și ușor de gestionat. Totul a fost gândit pentru ca oamenii care ne trec pragul să aibă o experiență cât mai relaxată.

Misiune

Scopul nostru este să fim cât mai buni în fiecare zi. Pentru că dacă suntem noi mai buni, mai mulți oameni vor avea oportunitatea să se bucure de viață așa cum merită.

Viziune

Ne dorim să ne folosim vasta experiență pentru binele mai mare și să ajutăm cu cele mai actuale tehnologii. Medicina evoluează pe zi ce trece, iar noi, odată cu ea.

Valori

Credem în medicina care salvează oameni, nu în procese lungi și servicii greoaie. Valorile care ne definesc cel mai bine sunt empatia, profesionalismul, transparența, încrederea și, cel mai important, dorința de a face diferența.