Psihoterapia inseamna ingrijirea sufletului prin cuvinte – psyche = suflet, therapia = ingrijire. Ingrijire pentru ca psihoterapeutul faciliteaza vindecarea sufletului, mintii si trupului omului aflat intr-un moment de vulnerabilitate, decizia de vindecare in sine apartinand clientului printr-o implicare activa in actul psihoterapeutic, deschidere, cooperare.

Psihoterapia implica faciltarea intalnirii clientului cu sine, a se vedea si asculta cu adevarat intr-un spatiu confortabil, securizant, avand suportul, intelegerea si ghidarea profesionala a  psihoterapeutului. 

In demersul psihoterapeutic actul de co-creare se refera la contribuita ambilor actori implicati in acest act – client si psihoterapeut – care formeaza o echipa ce are ca scop indeplinirea obiectivelor clientului prin tehnici specifice, adaptate si individualizate. Facilitarea reintalnirii cu experientele din trecut este punctuala si are ca scop impacarea cu trecutul, acceparea lui, identificarea si activarea resurselor interioare ale clientului, a convingerilor care stau la baza gandurilor si actiunilor prezente. 

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ specialist si daca ai ajuns in acel moment al vietii tale in care doresti sa gasesti solutii pentru probleme si nu probleme pentru fiecare solutie te invit in cadrul clinicii Nutrimed pentru o prima intalnire de cunoastere si de aici povestea terapeutica poate continua.

Prețuri servicii psihoterapie

1

Consult psihoterapie adulți (50 min)

1

Consult psihoterapie copii (50 min)

2

Evaluare psihologică

3

Evaluare personalitate

5

Psihoterapie cuplu (60 min)

300 LEI/ SC 450 LEI 2 H

PROGRAMEAZĂ-TE
5

Evaluare psihologică la domiciliu

6

Evaluare copii DGASPC

8

Evaluare Psihologica ADHD - test DIVA si interpretare rezultat

600 lei (3 sedințe x 50min) Test Personalitate (P.I) 350 lei

PROGRAMEAZĂ-TE
8

Evaluare psihologică pentru comisia de handicap - MMSE, GAFS

8

Evaluare psihologică pentru comisia de handicap - test IQ

350 lei ( 90 minute )

PROGRAMEAZĂ-TE
8

Test personalitate (P.I)

8

Raport Psihodiagnostic (tulburare personalitate)

8

Evaluare Psihologică Disforie De Gen:

Fă o programare la psihoterapie acum, iar noi vom face tot posibilul să te ajutăm!

    Specialitate
    Data