Echipa noastră,
mereu unită pentru
a te vindeca

Echipa noastră, mereu unită pentru a te vindeca

Ei sunt cei care vor avea grijă
de sănătatea ta.

Doctorii noștri nu doar că sunt profesioniști care inspiră încredere, dar lucrează extraordinar cu oamenii. Deschide ușa virtuală a cabinetelor noastre și cunoaște-ne echipa!

Diabet nutriție

Doctor Corina Aricescu

Dr. Corina Aricescu

Nutritionist, Medic specialist boli infectioase, Diabet zaharat si boli de nutritie
Director Medical

Sambeteanu Byanca

Dr. Sâmbeteanu Byanca

Medic primar medicină de familie, master Nutriție ”UMF Carol Davila București”

În urmă cu câțiva ani, când am ales la examenul de rezidențiat medicina de familie, mi-am spus că e cea mai completă abordare omului, că pot lucra cu individul relaționat la familie, la societate, că pot aborda omul în multidimensionalitatea sa. Apoi, am căutat abordarea câmpurilor subtile ale ființei umane, pentru că am înțeles că suntem mai mult decât se vede, și astfel am abordat acupunctura, medicina tradițională, apifitoterapia, reflexologia, remediile florale Bach. Dar am vrut ca lucrurile să fie simple, reproductibile, rationale. Și așa, am descoperit nutriția și medicina stilului de viață, mai corect spus, mi  le-am reamintit, pentru că, dacă ne-am asculta vocea interioară, fiecare dintre noi am ști ce avem de făcut pentru a fi sănătoși.

Și de atunci, îmi dedic timpul și energia reamintindu-le oamenilor cum să își redobândească sănătatea, bucuria de viață, puterea de a crea frumosul, descoperindu-și unicitatea drumului în Univers.

Studii

 • Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila- Facultatea de Medicină Generală, promoția 1998
 • Studii postuniversitare Facultatea de Comunicare și relații publice SNSPA 2001
 • Medic primar Medicină de Familie – septembrie 2008
 • Competență Acupunctură – 2003 
 • Competență Planificare Familială – 2004
 • Competență Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie 2008
 • Atestat Bazele Teoretice ale Medicinei Vibraționale – Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară/Alternativă -2016
 • Master Nutritie și Siguranță Alimentară – UMF Carol Davila – 2017

Activitate

 • 2000 – 2003 medic rezident medicină de familie Sp. Sf. Pantelimon
 • 2003 – 2005 medic specialist medicina familiei Direcția pentru Protecția Copilului sector 5
 • 1998 – 2004 profesor Școala Postliceală Sanitară Sf. Iosif
 • 2005 – prezent medic primar medicina familiei CMDT Roma
 • 2005 – prezent colaborator cabinet nutriție, acupunctură
 • 2016 – prezent colaborator evaluarea stării de sănătate cu aparate de biorezonanță 

Hobby

 • antrenor acreditat Bodyart România
 • practician SoulRealignement
 • public speaking -co-creator Atelierul de Nutriție- educație nutrițională

Endocrinologie

Doctor Cimpoesu Camelia

Dr. Cimpoeșu Camelia

Medic specialist endocrinologie, competența ecografie

Am luat contact cu lumea medicala inca din copilarie. M-a impresionat siguranta medicilor, respectul pacientilor si latura umana. De atunci am realizat ca aceasta va fi si meseria mea.
In anul IV de facultate m-am intalnit cu endocrinologia urmand sa aleg aceasta specialitate la examenul de rezidentiat. Am avut sansa de a intalni indrumatori dedicati care m-au invatat elemente esentiale in practicarea medicinei si a examinarii ecografice a glandei tiroidei si a glandei mamare.
Cei 10 ani de experienta ca medic specialist endocrinolog mi-au aratat ca nu este satisfactie mai mare decat aceea sa faci zi de zi meseria cu pasiune.

Cardiologie

Dr. Mihaela Hostiuc

Medic Primar Medicină Internă, Medic Specialist Cardiologie

Experiență bogată în abordarea pacientului cu patologii complexe ca urmare a activității în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București. Experiență în managementul pacienților cu hipertensiune arterială, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă, tromboembolism venos (tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar), trombofilii. Stagiu de pregătire avansată în cadrul Departamentului de Medicină Vasculară al Academic Medical Centre Amsterdam

Medicină internă

Doctor Laura Nuta Brânzoi

Dr. Laura Brînzoi-Nuță

Medic specialist medicină internă, competența ecografie

Ecografie

Doctor Alexandra Trandafir

Dr. Alexandra Trandafir

Medic specialist chirurgie generală, competența ecografie

Dermatologie

Dr. Ancuta Iancu

Medic Specialist Dermatovenerologie

Dermatologia- reprezintă specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ce apar la nivelul organului cutanat(piele și mucoase) și anexelor pielii( unghii, par) la orice vârstă.

Dermatovenerologia – se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor cu transmitere sexuala.

Practic pielea este cel mai mare organ al corpului, cu rol de bariera în fața agresiunilor din mediul extern dar și în calea virușilor paraziților și bacteriilor, motiv pentru care menținerea și/ sau redobândirea sănătății este un element foarte important.

Neurologie

Doctor Cristina Tronaru Ilie

Dr. Cristina Tronaru Ilie

Medic specialist neurologie

Am fost întotdeuna fascinată de complexitatea sistemului nervos, de cum funcționează creierul și de impactul pe care acesta îl are în absolut fiecare aspect al vieții noastre, de la mișcările corpului, senzații și percepții, până la trăiri și sentimente.
Am decis că voi alege specialitatea neurologie încă din anul I de facultate, atunci când am efectuat un stagiu de pregătire în secția de neurologie a University Hospital Centre din Zagreb, Croația Pregătirea în aceasta frumoasă specialitate am efectuat-o în cadrul Spitalului Clinic Colentina - Clinica de Neurologie, unde am avut ocazia să învăț de la mentori de renume din neurologia românească.
Examinarea neurologică necesită timp și răbdare, de aceea un consult neurologic poate dura până la o oră, timp în care mă centrez pe nevoile individuale ale pacientului.
Având în vedere că în medie 1 din 6 oameni este sau va fi afectat la un moment dat de o afecțiune neurologică, un consult neurologic este necesar la primul semn sau simptom neurologic apărut.

Dr. Cristina Mihălică

Medic Specialist Neurolog

Medic specialist neurolog, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. Am urmat pregătirea în rezidențiat la Spitalul Clinic Colentina din București,precum și la Spitalul din Perpignan, Franța.

De ce am ales neurologia? In primul rând din dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu și de a le îmbunătăți calitatea vieții, dar și pentru că este o specialitate care ascunde încă multe secrete și care mă provoacă să caut soluții și explicații.

Pe lângă cunoștințele medicale este nevoie de multă empatie, răbdare și determinare pentru un diagnostic și un tratament corect. Nu în ultimul rând, consider că oferirea unor explicații care să conducă pacientul la înțelegerea diagnosticului și la utilitatea tratamentului prescris este esențială.

Dr. Carmen Predoiu

Medic Specialist neurologie, competență EMG

Dr. Munteanu Maria Irina

Medic Specialist Neurologie

Medic Specialist Neurolog, competenta in ecografie Doppler vasculara cervico-cerebrala.
Dorinta mea de a deveni medic s-a nascut inca de mica, sperand mereu sa ii pot ajuta pe cei
dragi mie, oferindu-le din nou starea de sanatate mult dorita
Ulterior am inceput pregatirea medicala in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol
Davila” din Bucuresti, unde sub indrumarea multor profesori intelepti si dedicati am invatat
despre complexitatea organismului uman.
In perioada rezidentiatului am avut posibilitatea de a aprofunda aceste cunostinte in centre
medicale de prestigiu precum Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Spitalul Clinic
Colentina, unde am obtinut si titlul de Medic Specialist in Neurologie.
Practica medicala neurologica reprezinta materializarea dorintei proprii de a ajuta oamenii si de
a le readuce bunastarea mintii si sufletului.
Va invit in lumea Neurologiei, unde impreuna vom depasi orice obstacol aflat in calea sanatatii
dumneavoastra.

Psihiatrie

Doctor Alexandru Aricescu

Dr. Alexandru Aricescu

Medic primar psihiatrie, medic diabet și boli de nutriție

Director Administrativ

Dr. Octavian Florin Magazin

Medic Specialist Psihiatrie

Pregătire medicală:

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie, Carol Davila, București – 2003 Licență în Medicină Statele Unite Ale Americii: Step 1, Step 2, Step 2CS și step 3 – 2003 – 2006 Cursuri de formare în practică supervizării (monitorizării) cercetarii medicale – Viena, Cambridge, Roma, Londra, Lisabona, Berlin, Praga, SUA: 2007-2016

Experiență profesională:

Medic Psihiatru din Noiembrie 2016, rezidențiat efectuat predominant în Spitalul Militar Central Carol Davila, București. Monitor independent studii clinice – 2010 – prezent (predominant oncologie, boli infecțioase precum și alte arii terapeutice: diabetologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, reumatologie, neurologie, fazele 1-4) Consultant pentru reglementările naționale și europene ale studiilor clinice -2010 – prezent (pentru toate ariile terapeutice prezentate mai sus, numeroși sponsori internaționali)

Domenii speciale de interes:

Tulburările cognitive , tulburările afective (în special depresiile), tulburările anxioase, ADHD

Despre:

Am ales să practic psihiatria datorită variațiilor de interacțiune interpersonală determinate de situațiile dificile și puțin cuantificabile ale pacientului psihiatric. Chiar și în cazurile mai solicitante ale acestei specialități, consider că este ca în sport: o partidă „muncită” este și o partidă din care toți partenerii de joc au ceva de învățat. Ca atare, din respect față de mine și față de subiectul muncii mele (pacientul), încerc să merg până în pânzele albe, întărind în același timp relația terapeutică medic – pacient. Potențialilor pacienți psihiatrici le-aș spune de la bun început următoarele: boala psihiatrică nu este un flagel sau un motiv de rușine și de slăbiciune față de ceilalți, este pur și simplu o boală la fel ca alte afecțiuni fizice ale organismului nostru. Mai expuși bolii psihiatrice sunt persoanele sensibile, inteligente, muncite, devotate, cele care nu trăiesc simplist, in rutina de zi cu zi. În consecință, să nu ezite să ceară ajutorul psihiatrului, deoarece, ca în orice boală, diagnosticul și tratamentul din timp vor crește șansele de însănătoșire. Dacă te simți afectat în performanțele tale la locul de muncă sau dacă ai probleme în familie, cere ajutorul unui psihiatru sau al unui psiholog.

Doctor Costin Matei

Doctor Costin Matei

Medic Specialist Psihiatrie

Sunt medic specialist in psihiatrie. Dupa absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila‘‘ din Bucuresti in 2013 am urmat rezidentiatul in specializarea psihiatrie si psihoterapie in intregime in Germania, perioada in care am reusit sa cunosc intregul spectru al bolilor psihice. Am avut sansa sa tratez pacienti provenind din diferite tari si culturi.

In ultimii 4 ani am lucrat in clinica de psihotraumatologie a spitalului Alexianer din Krefeld, unde am tratat in principal pacienti cu traume psihice si tulburari psihosomatice.

Sunt masterand la Universitatea din Glasgow, unde studiez Global Mental Health (cercetarea si promovarea politicilor de sanatate mintala, in special in tarile in curs de dezvoltare, tinand cont de particularitatile lor culturale si economice).

De asemenea sunt membru activ al EPA (Asociatia Europeana pentru Psihiatrie) si particip in mod regulat la congrese, pentru a ramane in contact cu noutatile din psihiatrie si medicina.

Consider ca relatia medic-pacient, bazata pe respect si onestitate reciproce, are un rol de baza in tratamentul bolilor psihice.

Le asigur pacientilor mei un cadru destins, in care putem vorbi deschis si in care isi pot expune suferintele fara riscul de a fi stigmatizati. Discut in detaliu cu pacientii si ma consult cu ei inainte de crea un plan terapeutic optim.

Doctor Diana Stegaru

Dr. Diana Stegaru

Medic primar psihiatrie

Medic primar psihiatru, lucrez in cadrul spitalului Prof.Dr."Al.Obregia" - departamentul Centrul de Sanatate Mintală.
- Psihoterapeut in analiza existentiala si logoterapie(SAEL Romania)
- Formare in terapie somatica in cadrul Somatic Experiencing Trauma Institute(SETI)
- Formare in NLP practicioner
- Formare in Hipnoza
Fac cu drag aceasta meserie, iubesc oamenii, si pe cat se poate îmi doresc sa pot veni in ajutorul celor ce intampina probleme/dificultăti. Mai presus de orice diagnostic este omul, iar eu vreau sa vad omul din spatele oricărui diagnostic.

Dr. Mădălina Leți

Medic Psihiatru, Psihoterapeut de familie și cuplu

Bună! Sunt Mădălina Leți, psihoterapeut de familie și de cuplu și dacă îți dorești sa-ți îmbunătățești calitatea vieții, te aștept să lucrăm împreună în cabinet. Consider că printr-o comunicare eficientă putem pune temelia unei vieți armonioase și ne putem imbunatăți semnificativ interacțiunile. Tocmai de aceea am o pasiune în a lucra cu relațiile, atât cele intrafamiliale, cât și cele de cuplu și a ajuta prin tehnicile învățate cât mai mulți oameni să conviețuiască frumos împreună. Temele abordate în psihoterapie sunt diverse și e nevoie de implicare și consecvență pentru a exista șanse de progres. Aștept să ne cunoaștem cu drag!

Dr. Alina Rosnitche

Medic specialist psihiatru

Sunt medic specialist psihiatru si psihoterapeut. Psihiatria a fost pentru mine o alegere si nu o intamplare. Ma consider un aliat al pacientului in lupta cu tulburarea psihica, de aceea imi doresc o relatie terapeutica bazata pe respect, implicare si responsabilitate.

 

Nu imi plac stigmatizarea si generalizarea, nu renunt usor, privesc orice problema cu seriozitate. Incerc sa vad atat pacientul cat si tulburarea sa intr-o maniera cat mai completa, de aceea am facut o formare in psihoterapie, un master, particip la congrese medicale, caut sa colaborez cu colegii de alte specialitati. Va astept cu drag!

Dr. Yvonne Ruxandra Popescu

Medic specialist psihiatru

Medic specialist psihiatru, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, avand o experienta clinica psihiatrica de peste 6 ani, dobandita in cadrului Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. “Alexandru Obregia” din Bucuresti, a Spitalului Clinic Bichat-Claude Bernard (Maison Blanche) din Paris, a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste, precum si in sectorul ambulator din Bucuresti. Sunt o persoana o persoana extrem de empatica si de implicata in munca sa, cu multa compasiune pentru cei din jur, fiind determinata in obtinerea celor mai bune rezultate terapeutice. Manifest o constanta dorinta de perfectionare prin studiu si o neincetata fascinatie si curiozitate pentru creier, minte si emotie.
Nivel limbi straine : Engleza B2, Franceza B2

Psihoterapie

Psiholog Daniela Dumitru

Psiholog Daniela Dumitru

Psihologie clinică și psihoterapie

iulia pasarin nutrimed

Iulia Pasarin

Psiholog clinician și psihoterapeut integrativ specialist

Sunt Iulia Pasarin, psiholog clinician si psihoterapeut integrativ specialist cu experienta de 11 ani.

Imi place sa lucrez cu oamenii, sa le fiu alaturi si sa facilitez regasirea ehilibrului sufletesc, emotional care se va reflecta in gandurile si comportamentele lor.
In tehnica psihoterapeutica pe care o abordez punctul de plecare este identificarea convingerilor care sustin emotii, ganduri si comportamente slab adaptative, care conduc la stari de anxietate, fobii, tulburari de alimentatie, neincredere in sine, la dificultatea de adaptare la roluri noi.

In dorinta de a fi alaturi de clientii mei si dupa restabilirea echilibrului psiho-emotional, spre performanta personala si profesionala, am obtinut si acreditarea de coach, de practician autorizat Points of You (tehnici creative utilizand imaginea), practician autorizat EFT (Emotional Freedom Technique).

Sunt aici pentru tine cel care doresti sa gasesti solutii pentru probleme si nu probleme la fiecare solutie.

Prin receptia clinicii Nutrimed, 0770 300 700, poti sa faci o programare pentru a lucra impreuna intr-un demers psihoterapeutic, dar si de life coaching transformational.

Ganduri senine si nu uita ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta!

Dr. Georgeta Constantinescu

Psihoterapeut, Medic primar Boli infectioase, Competenta ecografie

Dintotdeauna mi-am dorit sa imbratisez cariera de medic. Dupa multi ani de studiu am
devenit medic, m-am specializat si am incercat sa-mi fac cat mai bine meseria. Desi imi
placea foarte mult ceea ce faceam simteam ca parca “lipseste ceva”. Era ca si cum as fi avut un lant din care lipsea o veriga. Era ceva incomplet. Mai lipsea ceva… Incercam sa-mi dau seama ce.

Ce lipsea? Si dupa multi in care am profesat ca medic am inteles ca de fapt eu imi faceam treaba doar pe jumatate: eu vindecam doar trupul, vindecam doar suferinta fizica, nu si sufletul. Am inteles atunci ca tulburarile psihice de cele mai multe ori sunt cauza celor fizice. Si ca nu intotdeauna tratamentele prescrise functionau.Nu intelegeam de ce. Si asa am inceput sa studiez din nou. Alti ani de studiu in facultate, apoi masterat si au urmat ani de formari, specializari, workshop-uri. Am inteles tot mai bine cat de complex este omul si eram fericita ca puteam sa ajut folosind abordari diverse ale suferintei umane.

Am inceput sa privesc mai atent oamenii pe strada, sa ii observ . si sa ma intreb : de ce
oare cupluri in vacanta merg pe strada tristi, fara sa-si spuna nici un cuvant, de ce nu mai au ce sa-si spuna, de ce nu rad fericiti? Apoi vad familii cu copii care sunt in vacanta , stau la masa pe terasa, mananca in tacere fara sa –si adreseze decat cateva cuvinte, au figuri
plictisite, iar copiii sunt tristi, usor tematori, nu indraznesc sa rada sa se harjoneasca, sa fie
copii fericiti. Simt atmosfera apasatoare din care simti nevoia sa iesi cumva, sa faci ceva sa fii fericit.

Ma uit la oameni in fiecare zi cand merg la servici. Multi sunt tristi, ingrijorati, unii chiar se uita urat si daca incerc sa le zambesc se uita si mai urat aproape cu ura. M-am intrebat adeseori : de ce? De ce oamenii nu sunt fericiti? De ce nu se bucura de fiecare moment trait, de fiecare zi cu soare sau de ce nu si de zilele cu ploaie? De ce oamenii nu sunt fericiti? Ce probleme ii framanta? Sau ce s-a intamplat in viata lor si nu pot trece mai departe? Si ce ar putea face sa iasa din starea asta?

Ma bucur ca mi-am ales aceasta profesie. Asa am sansa sa pot ajuta, sa incercam
impreuna sa gasim solutii de rezolvare a problemelor si in final de a trai momente fericite ,
sa ne putem elibera de trauma, frici, stima de sine scazuta, timiditate, tristate. Impreuna
putem afla cauza si mai ales sa ne putem schimba viata, sa vedem totul din alta perspectiva. Oricare ar fi problemele cu care va confruntati, important este sa stiti ca intotdeauna puteti cere ajutor si pentru asta ma aflu eu aici. Sunt convinsa ca impreuna putem gasi raspunsuri si solutii la multe din problemele care va framanta.

Dar nu uitati:
“Ajutorul nu se da decat cerut”
“Cel mai important este cum te vezi tu! Nu cum te vad ceilalti”
“Personalitatea incepe in momentul in care incetezi sa te compari” ( Karl Lagerfeld)

Servicii psihologice :

Psihoterapie individuala – diagnostic si interventie terapeutica (anxietate, fobii, atacuri de
panica, dificultati de comunicare, depresie, divort, pierderea unei personae dragi)
Psihoterapie de cuplu – orice problema aparuta in relatia de cuplu.
Psihoterapie sistemica – Cuplu, familie, copil (cand sunt implicati in egala masura cei doi
parinti, copilul si uneori si alti membrii ai familiei)

Andreea Mitroescu

Psiholog

Îmi doresc ca oamenii care apelează la terapie să nu o mai facă cu rușine și
reținere, ci cu încredere, cu gândul că împreună vom porni într-o călătorie pe
parcursul căreia vom învăța să depășim obstacole, vom descoperi
noi perspective și ne vom dezvolta. O călătorie a cunoașterii de sine, atât
fascinantă cât și necesară pentru dezvoltarea noastră ca oameni.

Studii:

 • Facultatea de Psihologie
 • Master Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică
 • Formare Psihoterapie Cognitiv Comportamentală și Hipnoză Eriksoniană
 • Conferința de Psihologie – Perspective inovative în domeniul psihologiei aplicate
 • Conferința de Psihologie – Psihologia clinică de la teorie la implementarea cotidiană
 • Workshop tehnici proiective

Dr. Badea Ștefan

Psihoterapeut

„Deși plină de mister și evocând resurse psihologice excepționale, hipnoza face parte din viața noastră de zi cu zi. Fără capacitatea de a trăi transe hipnotice în timpul realizării unei activități, viața noastră ar arăta cu totul altfel. Lectura, vizionarea unor spectacole, audierea muzicii-fără transa asociată lor, nu ar avea efectul benefic pe care îl cunoaștem cu toții asupra echilibrului nostru psihologic, asupra universului nostru interior… Vizionând un spectacol, uităm cum trece timpul, uităm unde ne aflăm… și din spectatori devenim actori; punem între paranteze constrângerile realității exterioare și principiile logice de raportare la aceasta și ne lăsăm complet absorbiți de ”realitatea” spectacolului: ne întristăm sau ne bucurăm alături de eroii preferați, corpul nostru realizează involuntar mișcările asociate acestor trăiri… suntem deja în transă!

Hipnoza clinică utilizează într-o manieră sistematică această disponibilitate specific umană pentru rezolvarea unor probleme sau tulburări diverse în fața cărora abordarea logică rămâne neputincioasă.”

( Dafinoiu, I, Vargha, J.L.2007, „ Hipnoza clinică”, Polirom, Iași.)

Specialități:
– Psihoterapie- hipnoză clinică și terapie ericksoniană;
– Psihologia muncii și organizațională;
– Psihologia transporturilor;
– Psihologie aplicată în domeniul securității naționale.

Theodora Matei

Psiholog clinician

Psihologia a fost o alegere care a venit natural pentru mine, la fel ca și orientarea către psihoterapia cognitiv-comportamentală. În plus față de educația formală pe care am dobîndit-o și mai presus de noțiunile teoretice, am descoperit că interacțiunea autentică și reală cu oamenii este cea mai importantă componentă în cabinet. Toate acestea mă ajută să le fiu alături clientilor mei, în procesul complex de a-și atinge obiectivele. Sunt bucuroasă să împărtășesc cu ei cunoștințele pe care le-am dobândit în anii de studiu, dar și energia și disponibilitatea mea de a le fi alaturi.

Studii și specializări:
– Facultatea de Psihologie, Universitatea din București
– Master Psihoterapii cognitiv-comportamentale
– Formare în specializarea Tulburări de alimentație & Membru al ED Task Force Romania, grup multidisciplinar de lucru în tulburările de alimentație
– Curs Psihonutriție

Clara Turturescu

Psiholog clinician

Clara Turturescu – Psiholog clinician specialist/Neuropsiholog, membru în Colegiul Psihologilor din Romania (din 2015), absolventă a Universitatii București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie (anul 2011). Ulterior, am absolvit doua programe de masterat, Psihologie aplicată în domeniul Securității Naționale (anul 2013) și Psihologia Sănătății – cercetare clinică și optimizare comportamentală (anul 2021), în cadrul Universității din București. În prezent, sunt doctorand la Școala Doctorala de Psihologie din cadrul Universității București. În cadrul doctoratului studiez o tema din domeniul cogniției sociale, lucrare cu titlul “Sunt sărac, rămîn sărac? – Schema cognitivă a sărăciei”. În anul universitar 2022-2023, am fost plecată cu o bursă doctorala Erasmus la Universitatea din Padova, Italia unde am urmat cursuri de Neuropsihologie clinică. În domeniul clinic, am realizat numeroase evaluari psihologice, rapoarte de evaluare clinică, consiliere psihologica individuală și psihodiagnostic: interviuri clinice, anamneza, teste neuropsihologice (memorie, atentie, cogniție sociala, limbaj), chestionare de personalitate, inteligenta, screening clinic (tulburări de anxietate, de depresie etc.) atat în scopuri individuale cat si pentru comisii de specialitate (fiind înscrisă și în Registrul Experților Psihologi). Sunt participant activ în cercetări din domeniul psihologiei și neuropsihologie, conferinte de psihologie și în publicarea unor articole științifice. Mi-am început activitatea didactică/ academică în anul 2019 ca Asistent Universitar în cadrul Universității de Medicină Craiova, Facultatea de Medicină unde am predat disciplina ”Științe comportamentale” și în cadrul Universității Bucuresti, Facultatea de Psihologie unde am predat disciplina ”Neuropsihologie” .
Cristina Stoian

Cristina-Mihaela Stoian

Psiholog clinician specialist și psihoterapeut

* Psiholog clinician specialist și psihoterapeut/hipnoterapeut autonom; Supervizor în psihologie clinică.

* Trainer/formator soft skills, Art terapeut (lucrător prin arte combinate)

Motto:  Resursele sunt în tine, ceilalţi sunt surse – pentru care ești recunoscător și pe care le respecți.

 • Am ales să fiu psiholog:

din dorinţa de a ajuta oamenii să-şi găsească echilibrul interior şi să-şi facă viaţa mai frumoasă.

 • Am ales să fiu şi trainer:

pentru că îmi doresc să contribui la succesul tău atât în plan personal, cât şi în cel profesional

 • Ce pot face pentru tine:

Te pot ajuta să te iubeşti mai mult şi să înţelegi că pentru tot ceea ce-ţi propui, resursele sunt în tine – tu eşti motorul universului tău.

 1. Servicii psihologice oferite la clinica NUTRIMED:

– Evaluare/psihodiagnostic/intervenţie în psihologie clinică (inclusiv tulburări din spectrul autist, logopedie): depresie, anxietate, fobii, stres post traumatic, tulburări psihosomatice (astm, ulcer, enurezis, constipație, sindrom premenstrual, afectiuni genito-urinare și de fertilitate, onicofagie, etc) tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie, obezitate) – servicii psihologice oferite individual și de grup, la cabinet si la domiciliu, decontate, si cu plată. Rapoarte/avize psihologice către comisia de handicap și pensionare, către CMBRAE pentru profesor de sprijin, sau către alte instituții.
Consiliere psihologică și psihoterapii cognitiv-comportamentale, pentru adolescenţi, adulţi (terapie de cuplu si familie) – individual și de grup (la cabinet, la domiciliul pacientului/clientului și online)
Logopedie pentru tratarea tulburărilor de limbaj la adulți, post AVC (accidente vasculare cerebrale), post intervenții chirurgicale neurologice, sau a traumatismelor craniene (recuperare logopedica) – tratament în cabinet, sau in spital (pt cazurile nedeplasabile și în limita timpului disponibil);
– Hipnoză clinică si ericksoniană pentru tratatamentul diverselor tulburări și pentru îmbunătățirea performanțelor.

 1. Alte servicii:

– Grupuri de suport pentru anxietate, fobii (doar adulți)

– Cursuri diverse (burnout, managamentul stresului, comunicare); grupuri de supervizare în psihologie clinică și grupuri de intervizare și mentorat.