Contact
Program:
Luni-Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 09:00 - 12:00
Email: [email protected]
Str. Răsuri, nr. 25, sector 2, București
Doctorii noștri nu doar că sunt profesioniști care inspiră încredere, dar lucrează extraordinar cu oamenii. Deschide ușa virtuală a cabinetelor noastre și cunoaște-ne echipa!
Și de atunci, îmi dedic timpul și energia reamintindu-le oamenilor cum să își redobândească sănătatea, bucuria de viață, puterea de a crea frumosul, descoperindu-și unicitatea drumului în Univers.
Studii
Activitate
Hobby
Cu o pasiune pentru sănătatea inimii și având la bază cunoștințe solide confirmate de promovarea examenului european de cardiologie, vă invit să beneficiați de expertiza mea. Alăturați-vă comunității noastre pentru o îngrijire cardiologică personalizată și atentă, bazată pe cele mai recente tehnologii și practici medicale.
Dermatovenerologia – se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor cu transmitere sexuala.
Practic pielea este cel mai mare organ al corpului, cu rol de bariera în fața agresiunilor din mediul extern dar și în calea virușilor paraziților și bacteriilor, motiv pentru care menținerea și/ sau redobândirea sănătății este un element foarte important.
De ce am ales neurologia? In primul rând din dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu și de a le îmbunătăți calitatea vieții, dar și pentru că este o specialitate care ascunde încă multe secrete și care mă provoacă să caut soluții și explicații.
Pe lângă cunoștințele medicale este nevoie de multă empatie, răbdare și determinare pentru un diagnostic și un tratament corect. Nu în ultimul rând, consider că oferirea unor explicații care să conducă pacientul la înțelegerea diagnosticului și la utilitatea tratamentului prescris este esențială.
In ultimii 4 ani am lucrat in clinica de psihotraumatologie a spitalului Alexianer din Krefeld, unde am tratat in principal pacienti cu traume psihice si tulburari psihosomatice.
Sunt masterand la Universitatea din Glasgow, unde studiez Global Mental Health (cercetarea si promovarea politicilor de sanatate mintala, in special in tarile in curs de dezvoltare, tinand cont de particularitatile lor culturale si economice).
De asemenea sunt membru activ al EPA (Asociatia Europeana pentru Psihiatrie) si particip in mod regulat la congrese, pentru a ramane in contact cu noutatile din psihiatrie si medicina.
Consider ca relatia medic-pacient, bazata pe respect si onestitate reciproce, are un rol de baza in tratamentul bolilor psihice.
Le asigur pacientilor mei un cadru destins, in care putem vorbi deschis si in care isi pot expune suferintele fara riscul de a fi stigmatizati. Discut in detaliu cu pacientii si ma consult cu ei inainte de crea un plan terapeutic optim.
Dorința de perfecționare continuă m-a făcut să finalizez cu succes masterul de Neuroștiințe din cadrul Universității de Biologie din București, cât și să obțin diploma inter-universitară pentru dublul diagnostic adictologic-psihiatric la Universitatea din Montpellier, Franța în anul 2022.
Pentru mine profesia de medic psihiatru este o pasiune, este îndeplinirea unui vis de a salva ce are omul mai de preț - pe sine și abilitatea de a se percepe ca atare.
Cred cu tărie în importanța unei alianțe terapeutice bazate pe empatie și respect, care să ofere pacientului un spațiu sigur pentru a se deschide și a fi înțeles.
Având o experiență de 5 ani în domeniul psihiatriei, m-am specializat în evaluarea clinică, diagnosticarea, tratamentul și prevenirea recăderilor bolilor psihice și psihologice la copii și adolescenți.
Consider că este esențial ca pacientul să nu fie văzut doar prin prisma patologiei psihiatrice, ci și înțeles, susținut din punct de vedere emoțional.
Formarea în psihoterapie m-a ajutat să înțeleg influența relațiilor familiale și sociale asupra dezvoltării psihice a copiilor, abordând o conduită terapeutică atât pentru pacienți cât și pentru părinți.
Scopul meu este de a îndruma pacienții spre obținerea unor rezultate terapeutice favorabile și de a îmbunătăți calitatea vieții.
Am încredere în capacitatea copiilor și adolescenților de a se adapta și de a
face schimbările necesare atunci când mediul înconjurător este favorabil.
Am ales să devin medic psihiatru când mi-am dat seama că mintea umană are nevoie de aceeași grijă și atenție pe care le solicită corpul. Prin empatie și profesionalism, îmi propun să obțin rezultate terapeutice care să ajute pe termen lung la atingerea unei stări de echilibru mental.
Sunt medic specialist psihiatru cu o experiență de peste 5 ani în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia. În acest timp, am practicat psihiatria pe diverse secții ale spitalului, inclusiv secțiile de urgențe psihiatrice pentru femei și bărbați, secția de toxicomanii și secția de psihiatrie pediatrică.
Ca medic, mă caracterizez prin empatie și dedicare față de pacienți. Starea de bine a acestora este prioritatea mea. Consider că o bună comunicare, înțelegere și siguranța oferită fiecărui pacient sunt esențiale în tratamentul și recuperarea lor.
Sunt un medic răbdător și un bun ascultător. Îmi dedic timpul și atenția pentru a înțelege pe deplin problemele fiecărui pacient și pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă.
Așadar, îmi propun să ofer mereu un mediu de suport și încredere, axat pe nevoile individuale ale fiecărui pacient.
Imi place sa lucrez cu oamenii, sa le fiu alaturi si sa facilitez regasirea ehilibrului sufletesc, emotional care se va reflecta in gandurile si comportamentele lor.
In tehnica psihoterapeutica pe care o abordez punctul de plecare este identificarea convingerilor care sustin emotii, ganduri si comportamente slab adaptative, care conduc la stari de anxietate, fobii, tulburari de alimentatie, neincredere in sine, la dificultatea de adaptare la roluri noi.
In dorinta de a fi alaturi de clientii mei si dupa restabilirea echilibrului psiho-emotional, spre performanta personala si profesionala, am obtinut si acreditarea de coach, de practician autorizat Points of You (tehnici creative utilizand imaginea), practician autorizat EFT (Emotional Freedom Technique).
Sunt aici pentru tine cel care doresti sa gasesti solutii pentru probleme si nu probleme la fiecare solutie.
Prin receptia clinicii Nutrimed, 0770 300 700, poti sa faci o programare pentru a lucra impreuna intr-un demers psihoterapeutic, dar si de life coaching transformational.
Ganduri senine si nu uita ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta!
Ce lipsea? Si dupa multi in care am profesat ca medic am inteles ca de fapt eu imi faceam treaba doar pe jumatate: eu vindecam doar trupul, vindecam doar suferinta fizica, nu si sufletul. Am inteles atunci ca tulburarile psihice de cele mai multe ori sunt cauza celor fizice. Si ca nu intotdeauna tratamentele prescrise functionau.Nu intelegeam de ce. Si asa am inceput sa studiez din nou. Alti ani de studiu in facultate, apoi masterat si au urmat ani de formari, specializari, workshop-uri. Am inteles tot mai bine cat de complex este omul si eram fericita ca puteam sa ajut folosind abordari diverse ale suferintei umane.
Am inceput sa privesc mai atent oamenii pe strada, sa ii observ . si sa ma intreb : de ce
oare cupluri in vacanta merg pe strada tristi, fara sa-si spuna nici un cuvant, de ce nu mai au ce sa-si spuna, de ce nu rad fericiti? Apoi vad familii cu copii care sunt in vacanta , stau la masa pe terasa, mananca in tacere fara sa –si adreseze decat cateva cuvinte, au figuri
plictisite, iar copiii sunt tristi, usor tematori, nu indraznesc sa rada sa se harjoneasca, sa fie
copii fericiti. Simt atmosfera apasatoare din care simti nevoia sa iesi cumva, sa faci ceva sa fii fericit.
Ma uit la oameni in fiecare zi cand merg la servici. Multi sunt tristi, ingrijorati, unii chiar se uita urat si daca incerc sa le zambesc se uita si mai urat aproape cu ura. M-am intrebat adeseori : de ce? De ce oamenii nu sunt fericiti? De ce nu se bucura de fiecare moment trait, de fiecare zi cu soare sau de ce nu si de zilele cu ploaie? De ce oamenii nu sunt fericiti? Ce probleme ii framanta? Sau ce s-a intamplat in viata lor si nu pot trece mai departe? Si ce ar putea face sa iasa din starea asta?
Ma bucur ca mi-am ales aceasta profesie. Asa am sansa sa pot ajuta, sa incercam
impreuna sa gasim solutii de rezolvare a problemelor si in final de a trai momente fericite ,
sa ne putem elibera de trauma, frici, stima de sine scazuta, timiditate, tristate. Impreuna
putem afla cauza si mai ales sa ne putem schimba viata, sa vedem totul din alta perspectiva. Oricare ar fi problemele cu care va confruntati, important este sa stiti ca intotdeauna puteti cere ajutor si pentru asta ma aflu eu aici. Sunt convinsa ca impreuna putem gasi raspunsuri si solutii la multe din problemele care va framanta.
Dar nu uitati:
“Ajutorul nu se da decat cerut”
“Cel mai important este cum te vezi tu! Nu cum te vad ceilalti”
“Personalitatea incepe in momentul in care incetezi sa te compari” ( Karl Lagerfeld)
Servicii psihologice :
Psihoterapie individuala – diagnostic si interventie terapeutica (anxietate, fobii, atacuri de
panica, dificultati de comunicare, depresie, divort, pierderea unei personae dragi)
Psihoterapie de cuplu – orice problema aparuta in relatia de cuplu.
Psihoterapie sistemica – Cuplu, familie, copil (cand sunt implicati in egala masura cei doi
parinti, copilul si uneori si alti membrii ai familiei)
Abordarea mea are la bază principiul ”bazat pe dovezi științifice”, iar convingerea mea este că fiecare dintre noi dispune de resursele necesare pentru a depăși disconfortul psiho-emoțional. Obiectivele mele sunt de a oferi suport și îndrumare și de a contribui la sănătatea mintală, emoțională și comportamentală.
Din punct de vedere personal, sunt definită atât de pasiunea pentru această profesie și cunoașterea în profunzime a ființei umane, cât și de interesul pentru perfecționare și formare continuă.
Studii:
- Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București
- Master “Psihologie clinică” din cadrul Universității București
- Formare profesională continuă în psihoterapie ericksoniană și hipnoză clinică, o formă de psihoterapie validată științific
- Supraspecializare în psiho-oncologie
- Congrese, conferințe și cursuri, având ca puncte comune evaluarea psihologică clinică, intervenția psihologică/psihoterapie și managementul serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale
Studii:
Hipnoza clinică utilizează într-o manieră sistematică această disponibilitate specific umană pentru rezolvarea unor probleme sau tulburări diverse în fața cărora abordarea logică rămâne neputincioasă.”
( Dafinoiu, I, Vargha, J.L.2007, „ Hipnoza clinică”, Polirom, Iași.)
Specialități:
– Psihoterapie- hipnoză clinică și terapie ericksoniană;
– Psihologia muncii și organizațională;
– Psihologia transporturilor;
– Psihologie aplicată în domeniul securității naționale.
Studii și specializări:
– Facultatea de Psihologie, Universitatea din București
– Master Psihoterapii cognitiv-comportamentale
– Formare în specializarea Tulburări de alimentație & Membru al ED Task Force Romania, grup multidisciplinar de lucru în tulburările de alimentație
– Curs Psihonutriție
* Trainer/formator soft skills, Art terapeut (lucrător prin arte combinate)
Motto: Resursele sunt în tine, ceilalţi sunt surse – pentru care ești recunoscător și pe care le respecți.
din dorinţa de a ajuta oamenii să-şi găsească echilibrul interior şi să-şi facă viaţa mai frumoasă.
pentru că îmi doresc să contribui la succesul tău atât în plan personal, cât şi în cel profesional
Te pot ajuta să te iubeşti mai mult şi să înţelegi că pentru tot ceea ce-ţi propui, resursele sunt în tine – tu eşti motorul universului tău.
– Evaluare/psihodiagnostic/intervenţie în psihologie clinică (inclusiv tulburări din spectrul autist, logopedie): depresie, anxietate, fobii, stres post traumatic, tulburări psihosomatice (astm, ulcer, enurezis, constipație, sindrom premenstrual, afectiuni genito-urinare și de fertilitate, onicofagie, etc) tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie, obezitate) – servicii psihologice oferite individual și de grup, la cabinet si la domiciliu, decontate, si cu plată. Rapoarte/avize psihologice către comisia de handicap și pensionare, către CMBRAE pentru profesor de sprijin, sau către alte instituții.
– Consiliere psihologică și psihoterapii cognitiv-comportamentale, pentru adolescenţi, adulţi (terapie de cuplu si familie) – individual și de grup (la cabinet, la domiciliul pacientului/clientului și online)
– Logopedie pentru tratarea tulburărilor de limbaj la adulți, post AVC (accidente vasculare cerebrale), post intervenții chirurgicale neurologice, sau a traumatismelor craniene (recuperare logopedica) – tratament în cabinet, sau in spital (pt cazurile nedeplasabile și în limita timpului disponibil);
– Hipnoză clinică si ericksoniană pentru tratatamentul diverselor tulburări și pentru îmbunătățirea performanțelor.
– Grupuri de suport pentru anxietate, fobii (doar adulți)
– Cursuri diverse (burnout, managamentul stresului, comunicare); grupuri de supervizare în psihologie clinică și grupuri de intervizare și mentorat.
Un psihoterapeut integrativ este un profesionist în domeniul sănătății mintale care utilizează o abordare holistică a terapiei, combinând elemente din diverse orientări psihoterapeutice pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui client.
Spre deosebire de abordările tradiționale, care se bazează pe o singură teorie sau set de tehnici, psihoterapia integrativă adoptă o perspectivă mai flexibilă și mai cuprinzătoare. Această abordare permite psihoterapeutului să personalizeze planul de tratament pentru a se potrivi nevoilor, stilului de învățare și preferințelor individuale ale clientului.
Principalele elemente ale psihoterapiei integrative includ:
Beneficiile psihoterapiei integrative:
Abordare personalizată: Oferă un plan de tratament adaptat nevoilor și preferințelor unice ale fiecărui client.
Flexibilitate: Permite integrarea diverselor tehnici și teorii pentru a optimiza rezultatele terapeutice.
Eficacitate: Cercetările au demonstrat eficacitatea psihoterapiei integrative în tratarea unei game largi de probleme de sănătate mintală.
Abordare holistică: Se concentrează pe bunăstarea generală a clientului, luând în considerare aspectele emoționale, cognitive, comportamentale și sociale ale vieții sale.
Am incredere ca din ce in ce mai multi oameni integreaza pe langa nevoia de sanatate fizica si nevoia de sanatate psihoemotionala.
Asadar va astept cu drag intr-un proces prin care va voi insoti intr-un proces prin care va puteti:
Depresie,tulburare bipolara,tulburare distimica,anxietate generalizata,atacuri de panica, tulburare de personalitate borderline,abuz de alcool,dependente, sunt cateva dintre afectiunile cu care m-am intalnit in cabinet.
Studii: